Música cerimonial


Hi ha moments en el qual un toc musical dona un caire molt diferent i emotiu. Sona Bé Grup ofereix un acurat repertori per acompanyar diferents tipus de cerimònies, ja siguin de caire religiós o civil, sempre amb el màxim respecte i professionalitat.

 

Podem acompanyar diferents moments amb música

Misses solemnes - Casaments - Funerals

 

 

 

Misses solemnes de festa major

 

La Missa solemne, o ofici solemne de festa major, és un dels dies de més afluència a l'església. Una de les celebracions litúrgiques en el que hi acostuma anar una gran quantitat de gent del poble i autoritats locals, per celebrar el dia del patró o patrona, fer ofrenes, benediccions i altres tradicions religioses.

 

 

Sona Bé Grup ofereix diferents cants i músiques religioses per acompanyar tots els moments solemnes de la missa; Cants d'entrada, cants i respostes per les lectures i el salm, música per l'ofertori, comunió i tota la resta de moments de lloança i pregàries que conté la missa. Amb la combinació de veus, orgue, gaudiran d'una missa amb un toc diferent i respectuós a la vegada.Casaments


Una unió matrimonial és, sens dubte, un dia festiu per la parella, familiars i amics. La nostra tasca consisteix en poder transmetre i unir a través de la música els sentiments, estimació i amistat entre els nuvis i els assistents. Podem oferir un repertori a mida amb diferents obres tocades o cantades en el moment de la cerimònia, ja sigui religiosa o civil. Marxa nupcial, aliances... Per descomptat també podem acabar la festa posterior a la cerimònia amb música festiva per tots els assistents.

 

 

Funerals i enterraments


La despedida d'una persona estimada sempre és un moment trist. La interpretació d'obres adequades ajuda a suportar el dolor i a tenir un consol, al mateix temps de tenir un caràcter ambiental i evitant així els moments de silenci. Podrem recordar el difunt amb aquella cançó que tant li agradava. La música ens ajudarà a la meditació i podrem despedir-lo amb un toc emotiu.Galeria fotogràfica

Segueix-nos també amb

Música en directe