Qui som

Quim Coll i Vilà: Veu solista, teclats, trombó, fiscorn, percussió i corus.

 

Nascut a Cassà de la Selva: De família de músics de ben petit va començar a estudiar solfeig i piano amb el seu pare; Joan Coll Alsina (pianista, cantant i professor de música). Més tard va ampliar els seus estudis passant pel Conservatori Isaac Albèniz de Girona i a l'Escola de Música Moderna de Girona. Va estudiar la bateria amb els mestres Narcís Baulida, Quim Gironell i la percussió amb Enric Canada. Com a instrumentista de fiscorn i trombó també va tenir dos bons professors; Josep Puig "El Moreno" i Josep Riumalló. Més tard va seguir amb les classes de cant a l'Escola de Música Moderna de Girona. Des dels 17 anys ha format part de les formacions musicals; Cobla-Orquestra Rivers, als 18 anys va ser un dels fundadors de la Cobla-Orquestra Marimba i a l'any 1994 fundador del Grup Kirtana. A l'any 2010 va fundar Sona Bé Grup.

Mireia Rigat i Armadans: Veu solista i corus.

 

Nascuda a Campdevànol. Ja de ben petita va mostrar un gran interès en el cant, el ball i en la música en general. En la vessant del ball s'ha format en diferents disciplines com el jazz, ball contemporani, ball modern, dansa oriental i d'altres estils. Pel que fa a la formació musical com a cantant, ha estudiat cant a l'escola Esmuvi d'Olot i a l'escola Jam Session de Barcelona entre d'altres. També ha assistit a diferents tallers de perfeccionament i professionalització de la veu. Amb més de 10 anys d'experiència professional, ha format part de les formacions La Tribu de Santi Arisa, Grup Blue Moon, diferents grups de blues, soul i rock. Paral·lelament té un projecte musical de música terapèutica.

David Pellicer i Pujadas: Percussió, trompeta, teclats i corus.

 

Nascut a Bellcaire d'Empordà l'any 197: Amb només 2 anys ja va tenir la seva primera bateria i poc després va començar a estudiar a l'Escola Municipal El Gavià de l'Escala. Més tard va cursar la llicenciatura de percussió clàssica al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, on va obtenir el Premi d'Honor a l'acabar els estudis. També va obtenir la Menció Honorífica a l'acabar la carrera de Grau Superior a l'ESMUC. Actualment és professor i Cap d'Estudis a l'Escola Municipal El Gavià de l'Escala. Ha actuat en diverses formacions tant en clàssic com en modern; Ha estat 10 anys com a primer percussionista a la Filharmònica de Catalunya i l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, ha gravat discos en col·laboració amb l'orquestra La Principal de la Bisbal i l'orquestra Selvatana. També va col·laborar amb la companyia Cambra Lírica del mestre Josep Ma. Damunt i acompanyant espectacles musicals de José Luis Moreno a Madrid. Com a compositor és l'autor i escriptor del Musical de l'Escala "Un estiu a la platja", amb un disc editat i representat en diversos teatres de Catalunya.

Aleix Bota i Torrent: Transport i tècnic de muntatge.

 

Nascut a Cassà de la Selva: L'Aleix és la persona encarregada del transport de tot el material escènic, així com el muntatge de so i llums per poder garantitzar el bon funcionament de tot l'equip. Tot i no ser músic, ve de família de músics de Cassà de la Selva, i porta més de 25 anys fent de muntador, tècnic i xofer. Ha treballat amb les orquestres Marina, Selvatana, La Principal de la Bisbal, Montgrins i Grup Kirtana.

Segueix-nos també amb

Música en directe